Megalázta alkalmazottját Sharon Stone?

tt

2012. május 24., csütörtök 09:00

Kártérítést követel Sharon Stone-tól egy Fülöp-szigeteki nő, aki több mint négy éven át az Oscar-díjas színésznő gyerekeire vigyázott.

Erlinda Elemen 2006 októberétől állt a többek között az Elemi ösztön és a Casino című filmek sztárjának alkalmazásában egészen tavaly februárig, amikor Stone felmondott neki.

A Fülöp-szigeteki nő azt állítja beadványában, hogy az utolsó hónapokban Stone egyebek mellett kigúnyolta az akcentusát, megtiltotta neki, hogy a gyerekek előtt beszéljen, és nem engedte, hogy a Bibliát olvassa a színésznő házában. A bébiszitter szerint azután romlott meg a viszony, hogy a színésznő könyvelői utólag kifizették neki az ünnepnapokon és szabadnapokon végzett munkáért járó túlóradíjat, ami Stone szerint nem járt volna.

A színésznő képviselője azt mondta, a vádak képtelenek és koholtak; szerinte a Fülöp-szigeteki nő csak pénzt akar. Tavaly egy amerikai bíróság 232 ezer dollár kártérítést ítélt meg egy munkásnak, aki Sharon Stone kertjében leesett három méter magasról, és megsérült; a felperes a perben bizonyítani tudta, hogy a színésznő volt a felelős a sérüléséért.

Forrás: MTI