Strauss-Kahn és Berlusconi botrányai ihletik Ferrara új filmjét

PR

2011. december 28., szerda 16:54

Részben Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap lemondásra kényszerült vezetője, illetve Bill Clinton volt amerikai elnök és Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő szexbotrányai alapján forgat filmet Abel Ferrara amerikai rendező.

A mocskos zsaru és a New York királya című filmeket is jegyző Ferrara új alkotásában a hírek szerint Gérard Depardieu és Isabelle Adjani játszhatja a főszerepet – írta internetes kiadásában a The Guardian című brit lap a Deadline nevű portálra hivatkozva.

A forgatókönyvet Ferrara és Christ Zois jegyzi, a projekt azonban még igen korai szakaszában van. „Egy biztos, Depardieu, Adjani és Ferrara nagyon szeretne együtt dolgozni” – fogalmazott Vincent Maraval producer, a Wild Bunch produkciós cég képviselője. „Készülőben van egy forgatókönyv, amelyet Strauss-Kahn ihletett, és amely megszállottságról és politikusokról szól. De több pusztán a Strauss-Kahn-botránynál” – tette hozzá.

Gérard Depardieu az egyik francia újság kérdésére csak annyit mondott: „Általában nagyon jól játszom el olyan karaktereket, akiket nem szívelek és akikre nem hasonlítok”.

Forrás: MTI