Nahát: előkerültek Tóta W. pornófelvételei

Tompos Ádám, 2012. április 6., péntek 17:00, frissítve: péntek 22:30
Szabad, tiszteletlen, tabukat nem ismerő újságírás nélkül nincs demokrácia és nincs számonkérés – írja Tóta W. Árpád. Pedig nem is olyan rég még ő kérdezett alá csiklandósan Herényi Károlynak.

Schmitt Pált a szabad sajtó buktatta meg. Nem szabadultunk volna meg tőle, ha csak Obersovszky Péter-szerű pornószínészek maradtak volna a médiában, vagy ha mindannyian elfogadjuk Orbán beteges értelmezését a köztársasági elnök sérthetetlenségéről. A győzelem igazolja az eredeti médiatörvény elleni hazai és nemzetközi támadásokat: szabad, tiszteletlen, tabukat nem ismerő újságírás nélkül nincs demokrácia és nincs számonkérés. Schmittet az igazság és az abból következő közfelháborodás vette le a tábláról.TWÁ is eljutott arra a szintre, mint az általa szolidan lekorholt Alternatív Köztársasági Elnök Úr: Magyarországon nem szűnt meg a szólásszabadság. Kellett nekik egy kis idő, de legyünk elnézőek: elvégre az Ügy mellett alig van idejük önkritikára. Na de a közmédia lepornózása kapcsán azért én óvatos lennék a nemzet W-je helyében, dacára, hogy az Obersovszky–Schmitt-interjú valóban nem volt egy pannon Frost/Nixon. Ugyanis W-nek is volt például közszolgálati rajzfilmsorozata, amely meglepően klappolt az akkori kormány retorikájával.

Aztán jött a blogger MDF-es korszaka: ha kellett, csiklandósan alákérdezett Herényi Károlynak, aztán Dávid „Elnök asszony” Ibolya kapcsán jegyezte meg, hogy „mégiscsak valakinek az anyjáról és feleségéről volna szó, érdemes lenne disztingválni”. Persze ha közelít a Fenevad, szájában a médiatörvénnyel, akkor imigyen szóla: „Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta megmondás, amely nem írja körül a tolvajt, sem a kurvát, még akkor se, ha az mondjuk kormánybiztos.”

Hát nem olyan ez, mint amikor valóságshow-k főszereplőiről kerülnek elő pornófelvételek?

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 10 db

A hozzászólások mutatása