Embargó

Nahát: előkerültek Tóta W. pornófelvételei

Tompos Ádám

2012. április 06., péntek 17:00
Szabad, tiszteletlen, tabukat nem ismerő újságírás nélkül nincs demokrácia és nincs számonkérés – írja Tóta W. Árpád. Pedig nem is olyan rég még ő kérdezett alá csiklandósan Herényi Károlynak.

Schmitt Pált a szabad sajtó buktatta meg. Nem szabadultunk volna meg tőle, ha csak Obersovszky Péter-szerű pornószínészek maradtak volna a médiában, vagy ha mindannyian elfogadjuk Orbán beteges értelmezését a köztársasági elnök sérthetetlenségéről. A győzelem igazolja az eredeti médiatörvény elleni hazai és nemzetközi támadásokat: szabad, tiszteletlen, tabukat nem ismerő újságírás nélkül nincs demokrácia és nincs számonkérés. Schmittet az igazság és az abból következő közfelháborodás vette le a tábláról.TWÁ is eljutott arra a szintre, mint az általa szolidan lekorholt Alternatív Köztársasági Elnök Úr: Magyarországon nem szűnt meg a szólásszabadság. Kellett nekik egy kis idő, de legyünk elnézőek: elvégre az Ügy mellett alig van idejük önkritikára. Na de a közmédia lepornózása kapcsán azért én óvatos lennék a nemzet W-je helyében, dacára, hogy az Obersovszky–Schmitt-interjú valóban nem volt egy pannon Frost/Nixon. Ugyanis W-nek is volt például közszolgálati rajzfilmsorozata, amely meglepően klappolt az akkori kormány retorikájával.

Aztán jött a blogger MDF-es korszaka: ha kellett, csiklandósan alákérdezett Herényi Károlynak, aztán Dávid „Elnök asszony” Ibolya kapcsán jegyezte meg, hogy „mégiscsak valakinek az anyjáról és feleségéről volna szó, érdemes lenne disztingválni”. Persze ha közelít a Fenevad, szájában a médiatörvénnyel, akkor imigyen szóla: „Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta megmondás, amely nem írja körül a tolvajt, sem a kurvát, még akkor se, ha az mondjuk kormánybiztos.”

Hát nem olyan ez, mint amikor valóságshow-k főszereplőiről kerülnek elő pornófelvételek?

Szemle

Még nem fizetett a Neo tulajdonosa

1

Amióta a Dr. M-Media Kft. megvette a Neo FM-et működtető FM1 Zrt.-t, egy forintot sem törlesztett a cég fennálló hatalmas, csaknem nyolcszázmillió forintos adósságából. Tovább

Két új sorozat augusztus végétől az M1-en

Két amerikai sorozatot, az Egyszer volt, hol nem volt címűt és a Bosszút vetíti augusztus 19-től, illetve augusztus 22-től az M1. A szerdai beharangozó sajtótájékoztatón elhangzott: a két folytatásos történettel a közszolgálati csatorna a legfiatalabb és az idősebb korosztály felé egyaránt nyit. Tovább

Impresszum
Szerkesztő: Bíró Mátyás
Szerzők: Balogh Roland, Bucsy Levente, Gabay Balázs, Kovács András, Lippai Roland, Pion István, Tompos Ádám