Embargó

Lengyel bomba a Szovjetuniónak? + Kép

Kovács András
Kovács András

2012. június 13., szerda 15:30
Vélhetően a hatalmas tét és az utcai összecsapások miatt a lengyel köztévé híradójában ismételten felbukkant a Szovjetunió lobogója a keddi meccset követően.

Sajátos illusztrációt tett közzé a lengyel közszolgálati televízió esti híradójában a keddi mérkőzést követően. A szerkesztő az orosz zászló helyett az 1991-ben felbomlott Szovjetunió lobogóját tette be a képernyő jobb oldalára. Nem tudjuk, lehet, az orosz himnusz zavarta meg, amely az egykori szovjet dallamára készült, de az is elképzelhető, hogy az utcai csaták révén alakult ki benne ez az 1939-es lengyel–szovjet háborúra hajazó asszociáció.

Mint ismert, a mérkőzésen Oroszország szerezte meg a vezetést, míg a lengyelek Blaszczykovski bődületes góljával egyenlítettek.

Szemle

Még nem fizetett a Neo tulajdonosa

1

Amióta a Dr. M-Media Kft. megvette a Neo FM-et működtető FM1 Zrt.-t, egy forintot sem törlesztett a cég fennálló hatalmas, csaknem nyolcszázmillió forintos adósságából. Tovább

Két új sorozat augusztus végétől az M1-en

Két amerikai sorozatot, az Egyszer volt, hol nem volt címűt és a Bosszút vetíti augusztus 19-től, illetve augusztus 22-től az M1. A szerdai beharangozó sajtótájékoztatón elhangzott: a két folytatásos történettel a közszolgálati csatorna a legfiatalabb és az idősebb korosztály felé egyaránt nyit. Tovább

Impresszum
Szerkesztő: Bíró Mátyás
Szerzők: Balogh Roland, Bucsy Levente, Gabay Balázs, Kovács András, Lippai Roland, Pion István, Tompos Ádám