Embargó

Terrortámadással vádolják Kövért

Gabay Balázs
Gabay Balázs

2012. április 27., péntek 14:30
Komoly magasságba csaptak a rettegés lángcsóvái. Az egyik hazai hírportál ezúttal terrorizmussal vádolta meg az ideiglenes köztársasági elnököt.

A magyar tollforgatók (sic!), szerkesztők, de talán még a korrektorok függetlenségéért is hetente gyertyát gyújtó uniós zöldek, liberálisok és szocialisták már készíthetik is a következő gyufát. A félelem hazai lángját tápláló tűzre komoly hasábot hajított a 168 Óra online, amely egy bővített mondatos szerdai publijában terroristának bélyegezte Kövér Lászlót. Az ideiglenes államfő azzal hasított új ágakat a rakásra, hogy egy televíziós műsorban nyikhaj tollforgató terroristának bélyegezte a Schmitt Pál plágiumügyét kirobbantókat.

Olybá tűnik, nem úszhatjuk meg a belorusz tanulmányutat, de még talán egy afrikai „demokrácia” felkeresése is szóba jöhet. A 168 órásoknak talán még egy ingyenjegyet is kisajtolhatunk az utazási iroda referenséből. Viszont igyekezni kellene, mert a TEK-esek már a spájzban vannak. Ugye, fiúk?

Szemle

Még nem fizetett a Neo tulajdonosa

1

Amióta a Dr. M-Media Kft. megvette a Neo FM-et működtető FM1 Zrt.-t, egy forintot sem törlesztett a cég fennálló hatalmas, csaknem nyolcszázmillió forintos adósságából. Tovább

Két új sorozat augusztus végétől az M1-en

Két amerikai sorozatot, az Egyszer volt, hol nem volt címűt és a Bosszút vetíti augusztus 19-től, illetve augusztus 22-től az M1. A szerdai beharangozó sajtótájékoztatón elhangzott: a két folytatásos történettel a közszolgálati csatorna a legfiatalabb és az idősebb korosztály felé egyaránt nyit. Tovább

Impresszum
Szerkesztő: Bíró Mátyás
Szerzők: Balogh Roland, Bucsy Levente, Gabay Balázs, Kovács András, Lippai Roland, Pion István, Tompos Ádám