Csodálatos szerelem született, a celebgyerek meg bőgött

Muki

2012. április 28., szombat 14:40, frissítve: szombat 19:07

Nagyon csodálatos dolog történt. Ez szinte már bejutifyfuol. Szerelemnapok.

Minden ok megvan az örömre, még így január közepén is, amikor repkednek a mínuszok. Szóval annyi van, hogy a Vera néven bejegyzett és létező húsz- vagy huszonegy éves, újabban virsliszájúnak nevezett lány újra boldog. Egyszer fenn, egyszer lenn, ugyanis Cristofel a közelmúltban inzultálta, amiért volt már a yardon is, szóval volt ez az inzultálós trauma, ami traumát okozott. Ez a sok jóval egyébként sem kecsegtető, párkapcsolatnak nevezett hakni nagy vihar közepette bomlott fel, igen rövid felezési idővel.

A plüssállatka lefejezését most egy Márkó nevű arc igyekszik kitörölni Vera lelkéből. Milyen furcsa az élet, az új gyerek is majdnem VV lett, pont összefutnak a kórházban, és ami a legfontosabb, egy hullámhosszon vannak.

A kőkemény és nagyon intelligensen nyerítő Crisofel meg besírt, amikor megtudta, hogy „végleg lapát van, haver!” Kemény gyerek, az biztos.

Az ifjú pár egy hullámhosszon van. Persze csak egyelőre, mert az alfahím – és akkor most nem írok jelzőket, nehogy sérüljenek a személyiségi jogai – biztos megpiszkálja majd a sávkeresőt. Lesz itt még recsegés, az biztos.