Egy mellműtét is elég lehet

Muki, 2012. június 18., hétfő 13:00, frissítve: hétfő 13:49
Itt aztán tényleg fontos dolgok történnek. Kés alá feküdött a kezdő celeb, most már minden jó lesz lokálisan és globálisan is.

És még csoda, hogy annyi önképzavaros ember bolyong a kies pusztában. Merthogy mással se traktálják a népeket, minthogy így meg így nézzél ki, ennyi centi legyél meg ennyi gramm. Merthogy ideál, az kell. Amúgy tényleg kell(ene), csak nem az és azok, aki és akik éppen mostan vannak.

Persze az ember már meg sem lepődik ott, ahol az a király, aki a legnagyobbat üti, vagy éppen a legfaszábban tudja megrövidíteni közvetlen környezetét vagy éppen állambácsit. Ahol nem lehet rámosolyogni senkire, a hivatalban meg úgy tegezik le az embert, mintha legalábbis együtt tologatta volna a csattogó falepkét ügyfél és hivatalnok. Ahol a vendéglátóipari egységben a legfölöslegesebb tartozék éppen a fizető vendég, és ezt még a tudtára is adják; hiába no, a metakommunikációs tér nehezen manipulálható.

Szóval itt aztán úgy kell belekapaszkodni a legkisebb emberi, felebaráti kedvességbe is, pirossal jelölve a naptárban, mert ki tudja, mikor lesz megint kegyes a sors.

Mindez csak azért jutott eszembe, mert ebben a kis hazában hetente születnek az újabbnál újabb és egyre jobb minőségű ikonok. Friss hír, hogy VV Kingának nem csak a fülit, de a mellét is megszabták, de tök jó, hogy mindezt egy füst alatt. Tuinvan. Most aztán. Mennyi és mennyi tini meg nem tini lány állhat majd bele a tükörbe, hogy ők milyen szarul néznek ki, bezzeg a Kinga, milyen jól megszabták és már a füle is rendben lesz.

Elnézést kérek Kedves Olvasóimtól e negatív gondolatokért. Ballábasan ért ez a hétfő, 55 fokos meleg van, és csak a hülyeség ömlik mindenhonnan – s most különösen idegesít ezek az akárkik. Úgy látszik, egy új csecs pontosan elég ahhoz, amit boldogságnak nevezünk és amiért a "szerencsétlenebbek" évtizedekig melóznak.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása