Kegyetlenül lefejezte

Muki

2012. április 17., kedd 18:18, frissítve: kedd 18:57

Egy olyan országban, ahol szinte napi téma a népességfogyás, mindig nagy szomorúság, ha szemünk előtt mennek tönkre párkapcsolatok. Főleg, ha olyan csúnya vége van a dolognak, mint ami a furcsa szájú lány meg a 19 éves kubai csődörnek csúfolt gyerek között esett meg.

Nem akarom én ezt elviccelni. Ugyanis a népesedési helyzet valóban katasztrofális, a trend 1980-ban fordult meg, akkor történt meg először, hogy a halálozások száma meghaladta a születések számát. Manapság már bőven tízmilla alatt vagyunk.

Erre itt ez az ügy. Megdöbbenve olvasom, hogy a Cristofel néven futó ember megverte élete nagy szerelmét. Kemény és csúnya eseménysorozat ez. Persze ha tényleg erőszak esett ezen a drága teremtésen, akkor azt majd az igazságszolgáltatás rendszere kivizsgálja, és biztos ki is porciózza, amit ki kell porciózni. A verés mint olyan amúgy is gáz, de dupla gáz, ha nők ellen irányul.

De az ügynek van egy pikáns dimenziója is. Méghozzá a lány plüssállatkájának brutális bántalmazása, majd kegyetlen lefejezése. Tiszta Conan ez a gyerek. Ugyanis a legény a Vera szeme láttára tépte le az állat fejét vagy mit, ezzel félelmetes terrort fejtve ki a lány lelkére, amit bizonyára hosszan kell majd kenegetni aloe vera krémmel, hogy jó legyen.

Hát, amit látunk, nem éppen egy Héja-nász az avaron, az biztos. Hanem valami egészen más.