Bizony nagy pofára esés lehet, amikor egy szakasznyi valaki elindul millió kilométerekre az otthonától ülepet vakargatni, lemennek haknizni, erre elmaradnak a pénzek. De van igazság is ezen a Földön. A szaklap szerint át akarták cseszni Sehbizederedátát is, de nem sikerült, mert ő bezzeg készenlétben volt, mint hülye gyerek az atomvillanás előtt. Hiába az üvegplafon-jelenség, a férfiak és nők közötti 18-20 százalékos keresetkülönbség azonos pozíciókban, Sehminzé reményt ad, ő majd megoldja. Persze mindez csak összefogással sikerülhet, mint ahogy a parlagfű elleni küzdelem is.

Őszinte részvétem ezért a kínos esetért, de legalább a viszketés elmúlott. Persze ezeket semmi rossz szó nem érheti, dolgoznak keményen, szépen részeseivé válnak a munkaalapú társadalomnak. Kemény kihívás lehet az always cool állapot fönntartása, mert az nem lévén determinisztikus, állandóan stimulálni kell a dolgokat. Ezeknek a valóvilágosoknak valami szakszervezetbe kellene tömörülniük, akár nekimenni a politika világának is, mert itt jogokat kell szerezni. Épül a munkaalapú szoszájeti, biztos pilléreken nyugszik a jövő.

Kőkeményen rögzíteni kell, mennyi jár szexi távolba nézésért, online csecsműtétért, mi a tarifája a vakarózásnak. Van egy rakás dolog, amihez ezek értenek – mindent rögzíteni kell tételről tételre. Nincs mese: új társadalmi szerződést kell kötni a celebekkel.