Nagyon profin csinálja a volt pornós lány

Muki

2012. február 29., szerda 12:24, frissítve: szerda 15:51

Ahogy elnézem, hamarosan új bokszvilágbajnokuniverzmgalaKSZis bajnokot avatunk, merthogy VV Vera meglovagolja a lehetőségeket, mint hülye gyerek a hintalovat.

Ahogy az lenni szokott, most is kiderül szépen, ahogy csillag megy az égen, hogy a villalakók mindenhez értenek. Kiderült: az érzékeny lelkű lány bal keze halálos, a jobbtól meg ő maga is fél. Mivel a pornózás nagyon megviselte (fúj, pornó, le vele!), új utakat keres, s az a szerencse, hogy a lehetőségek meg is találják. Nekem ennyi a boldogság: nem elég, hogy gyönyörűen süt a nap, és már kávét is ittam, fincsit, kis cukorral és tejjel, Vera is révbe ér. Alig várom az első meccsét, lehet, két tikettet is veszek magamnak.

Biztos komoly lesz a felkészülés is. Rocky jut szembe, ahogy felkel hajnal négykor, beküld négy-öt nyers tojást, oszt fut két kört a Margitszigeten.

Amúgy meg szánalmas ez az egész. Az egy dolog, hogy ezeket a kiesett naplopókat valami ok miatt mindig meg kell kínálni valamivel, bár elég lenne egy buszjegy hazafelé pogival, de bármit is mondjon a tréner, azért az ember nem a harminchoz közel kezd profi sportkarriert. Azé’ mer’ valaki tud adni két nagy pofont, meg tele van adrenalinnal, az édeskevés, mint Surdában a vérnyomás.

Úgy tűnik, hogy se a póker, se a lemezkészítés, se a szexi távolba nézés nem megy az érzékeny lelkű lánynak. Marad a boksz. Szánalmas ez az erőlködés, én hagynám, hadd menjen oda, ahonnan jött. Nem lehetett volna neki valami jobbat kitalálni?

Csak úgy általában jegyzem meg, vannak olyan alapanyagok, amiket bárhogyan is kezelünk, farigcsálunk, a végén eladhatatlan lesz a cucc. Ezt hívják selejtnek.