Han Solo

Kikerült a netre három részlet Az ébredő Erőből

Földi Bence, 2016. március 23., szerda 22:23, frissítve: csütörtök 11:17
„Az Erő nem így működik!” Han Solo (Harrison Ford) és Finn (John Boyega) Az ébredő Erőben
„Az Erő nem így működik!” Han Solo (Harrison Ford) és Finn (John Boyega) Az ébredő Erőben
Lucasfilm Ltd.
Kivételesen nem a torrenthuszárok alakítottak: hivatalos csatornára kerültek fel a képsorok, amelyekben közös, hogy Han Solo poénkodik bennük.

Érdemes volt rengeteg pénzt költenie a Disney-nek a szigorú biztonsági intézkedésekre a Star Wars hetedik epizódja, Az ébredő Erő esetében. A tavaly decemberben bemutatott filmből nem kerültek elő képsorok a premier előtt és azóta sem, eddig csupán előzeteseket és forgatási kisfilmeket lehetett látni a neten. (Olvasóink jelezték, hogy a premier után elérhető volt egy kamerás verzió, emellett már BluRay minőségben is meg lehet nézni a filmet a torrentoldalakról letöltve.)

Ám ennek most vége, de ez is szándékos: a Disney elkezdte az áprilisban érkező DVD- és BluRay-kiadás reklámozását. Ennek örömére kiadtak három rövid részletet a filmből – írta a Star Wars Underworld –, de válogathattak volna jobban is. Az elsőn ugyanis Az ébredő Erő talán legbénább képsorai láthatók: Han Solo (Harrison Ford) egyezkedik benne a Guaviai Halálbanda és a Kandzsiklub vezetőivel. Ekkorra már éreztük ugyan, hogy igen, ez a régi jó Han Solo, aki poénkodik és mindig kivágja magát valahogy, de nem lehet elvonatkoztatni attól, mennyire bénán néznek ki és viselkednek a többiek. Mintha a rendező J. J. Abrams a kilencvenes évek gagyi sci-fi sorozatait akarta volna megidézni.

A második jelenet már jobb egy fokkal: Han Solo ismét menő, de Rey még menőbb, és rájön, hogyan bírhatja működésre az Ezeréves Sólymot.

A harmadik videó talán a legjobb, ebben van ugyanis a film két legjobb poénja. A Starkiller bázison járunk, Han Solo pedig egy körben oltja be Finnt (John Boyega) – „Az Erő nem így működik!” – és Csubakkát (Peter Mayhew) – „Mi van, fázol?”

Ezért akarta Harrison Ford Han Solo halálát

Megfelelő lett Az ébredő Erő vége Harrison Ford szerint. A 73 éves színész rajongók kérdéseire válaszolgatott. Erről bővebben itt olvashat.
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása