Dzsudzsák nem megy Kínába

MNO

2016. február 19., péntek 04:23, frissítve: péntek 08:26

Dzsudzsák Balázs pozíciója stabil, a játékos nem megy Kínába, a pletykák pedig nem tesznek jót neki – hangzott el a Sport TV Mai helyzet című műsorában, ahol Vörösbaranyi József, Mehmet Basaran és Esterházy Mátyás beszélt a játékosról.

„Jelen pillanatban úgy néz ki a történet, hogy Balázst nem rúgják ki, és nem megyünk Kínába sem. Maradunk Törökországban” – foglalta össze a műsorban Dzsudzsák Balázs jelenlegi helyzetét Vörösbaranyi József, a Stars & Friends Magyarország ügyvezetője, a játékos menedzsere.

„Törökországban, akárcsak Magyarországon, botrányokra, szenzációra van szükség” – mondta a török forrásokról Mehmet Basaran Magyarországon élő török újságíró, hozzátéve: véleménye szerint minden rendben van Dzsudzsákkal, sőt számára az sem lenne meglepetés, ha jövőre valamelyik nagyobb csapatban, a Besiktasban, a Fenerbahcéban vagy a Galatasarayban játszana.

„Nagy örömmel hallgatom Mehmet szavait. Jelen állapot szerint Balázsnak az a legfontosabb, hogy újra játsszon a Bursában, ugyanis jön az Eb. Ezért mindent meg fog tenni. Úgy gondolom, ez majd a jövő zenéje lesz” – reagált az utóbbi felvetésre a menedzser.

„Balázs pozíciója abszolút stabil”

Esterházy Mátyás úgy fogalmazott: jelenleg az a tendencia, hogy minden jó játékos, így Dzsudzsák is, érdekes Kínában. „Mivel mi nem az újságokból tájékozódunk, tudtuk, hogy Balázs pozíciója abszolút stabil a Bursában, így nem gondolkodtunk abban, hogy váltunk” – fogalmazott a Stars & Friends Magyarország játékosügynöke. Azért nem lepődne meg, ha február 26-áig, a kínai átigazolási piac zárásáig érkezne onnan ajánlat, mert a magyar szélső folyamatosan téma az átigazolási piacon.

Vörösbaranyi József arról, hogy miért fontos a játékosok életében az Eb-szereplés, azt mondta: ez a világesemény minden labdarúgó számára nagyon fontos, és nem a személyes érdekei miatt, hanem azért, hogy a válogatott minél sikeresebb legyen. „Ők is érzik annak a felelősségét, hogy egész Magyarország figyel erre a dologra” – jegyezte meg.

Dzsudzsák: Dehogy akarnak elküldeni

A Bursaspor magyar szélsője a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott: eddig nem akarta kommentálni azokat a pletykákat, amelyek a török csapattól való kirúgásáról szóltak, ugyanis semmi alapjuk nincs. A válogatott csapatkapitánya elismerte, hogy a klub sportigazgatója leült vele négyszemközt beszélgetni, de csak arról esett szó, miben segíthetnek annak érdekében, hogy jobb teljesítményt nyújtson.