Fordulat Bogdán-ügyben: Klopp is megszólalt

MNO

2016. január 28., csütörtök 14:36, frissítve: csütörtök 15:47

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere nem engedi el a téli átigazolási időszakban a gárda partvonalra került magyar kapusát, Bogdán Ádámot.

Bogdán Ádám az utóbbi időben több játéklehetőséget is kapott a Liverpoolban, de nem tudott élni a sansszal, hogy beverekedje magát a vörösek kezdőcsapatába. Ellenkezőleg: a Watford elleni Premier League- és az Exeter elleni FA-kupa-mérkőzésen is nagyot hibázott, így jelenleg még a cserepadon sem számolnak vele a csapatnál.

A magyar játékos az ominózus hibák után most beszélt először Jürgen Klopp-pal, a csapat menedzserével a jövőjét illetően. Kiderült, a német szakember nem engedi el Bogdánt a téli átigazolási időszakban, azt szeretné, hogy a kapus újra felépítse magát a Liverpoolban – írja az Origo. Egy szezon közbeni rövidebb kölcsönadásról viszont nem mondott le a menedzser, ez esetben Bogdán védhetne néhány hónapig egy angol, valószínűleg alsóbb ligás együttesben.

Ez egyrészt jó hír a kapuvédőnek, ugyanis még él a bizalom iránta, és nem lett kegyvesztett teljes mértékben, viszont játéklehetőség híján a nyári franciaországi Európa-bajnokság előtt csökkennek az esélyei a nemzeti csapat keretébe való bekerülésre.