Kleinheisler a Werderhez utazik próbajátékra

MNO, MTI

2016. január 9., szombat 19:01, frissítve: vasárnap 10:47

A német élvonalban szereplő Werder Bremen labdarúgócsapatához utazik próbajátékra a Videoton FC magyar válogatott támadója, Kleinheisler László.

A válogatottban a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharc első mérkőzésén bemutatkozó, és rögtön győztes gólt szerző fiatal játékos a jövő héten három napig készül a Törökországban edzőtáborozó brémai együttessel.

A Videoton FC honlapjának szombati tájékoztatása szerint a Bundesligában szereplő Werder hivatalos kikérőt küldött a fehérvári klubnak, amely az utazás mellett azt is engedélyezte, hogy Kleinheisler edzőmérkőzésen is pályára lépjen a német csapat színeiben.

A Werder Bremen a 18 tagú német bajnokság tabellájának 16. helyén áll.

A 21 éves Kleinheisler játékára az őszi idényben nem számítottak Székesfehérváron, ezért egyetlen bajnoki találkozón sem lépett pályára.

Garancsi István, a Videoton csapatának elnöke a Trend FM péntek reggeli műsorában arról beszélt Kleinheislerrel kapcsolatban, hogy a játékos úgy döntött, nem hosszabbít a Videotonnal, így az edzőnek döntenie kellett, hogy „olyan játékost tesz be a csapatba, akiről tudja, menni akar, és nem számolhat vele hosszú távon, vagy olyat, aki a jövő szempontjából is értékes”.