Storck nem jutott be az Újpest-meccsre

MNO

2016. február 13., szombat 22:23, frissítve: vasárnap 11:19

Nem engedték át a civil biztonsági szolgálat munkatársai a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Bernd Storckot a mai Újpest–Videoton-meccsen.

Az Újpest kommunikációs igazgatója szerint nem a klub hibázott, a rendőrkordonon nem jutott át Bernd Storck szövetségi kapitány – számolt be róla a Nemzeti Sport.

Cáfol a BRFK
Nem a rendőrkordonon nem tudott átjutni Storck és Möller szombat este a Szusza Ferenc Stadionnál – közölte vasárnap reggel lapunknak is megküldött cáfolatában a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőri biztosításon valójában áthaladtak a szakemberek, és a civil biztonsági szolgálat munkatársai nem engedték be gépjárművüket a VIP kapunál – közölte a BRFK.

 

Storck és segítője, Andreas Möller a Puskás Akadémia–Diósgyőr meccs után szerették volna megnézni az Újpest–Videoton bajnokit, de nem tudtak bejutni a Szusza Ferenc Stadion parkolójába, a biztonságiak nem engedték be őket, bár érkezésükről előre értesültek. „Ez az eset kellemetlen számunkra, és sajnáljuk a történteket, de nem érezzük magunkat hibásnak” – jelentette ki Ágai Kis András kommunikációs igazgató.

A Nemzeti Sport szerint a szakemberek szerették volna a helyszínen megtekinteni a perspektívakeretben számon tartott újpesti Litauszki Róbert játékát.

Storck és Möller végül televízión követték a meccset. Végül egyébként az Újpest győzött, öt év után nyert ismét bajnoki mérkőzésen a székesfehérvári csapat ellen.