Hazai futball

A Vidi edzője még nem írja le az MTK-t

FFT
Forrás: vidi.hu
Idegenbeli győzelmének köszönhetően a Videoton jó helyzetből várhatja a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóját az MTK ellen, a csapat vezetőedzője, Paulo Sousa azonban óvatosságra int.

A portugál szakember a székesfehérváriak hivatalos honlapjának nyilatkozott a visszavágó előtt, és azt mondta, játékosainak koncentráltan kell játszania, és meg kell akadályoznia, hogy az MTK érvényesíteni tudja saját stílusát.

„Az MTK olyan csapat, amelyet nagyon tisztelünk. Gyakorlatilag már megnyerték az NB II-t, vagyis visszakerülnek az első osztályba, ahová szerintem amúgy is tartoznak. Egy fiatal játékosokból álló, kitűnő csapatról beszélünk, amely az első mérkőzés első félidejében nagyon megnehezítette a dolgunkat. Hihetetlen karaktere van az együttesnek! A keddi visszavágó a 180 perces párbaj második fele lesz, amelyen nagyon koncentráltan, dinamikusan kell majd játszanunk, és el kell érnünk, hogy az MTK ne tudja a saját játékstílusát játszani. Nagyon komolyan kell vennünk ezt a találkozót, egyénileg és kollektíven is a maximumot kell nyújtanunk ahhoz, hogy elérjük a célunkat, és ott legyünk a Magyar Kupa döntőjében” – nyilatkozta Paulo Sousa.

A Videoton–MTK elődöntő első felvonását 3–2-re nyerte meg a fehérvári együttes, a visszavágót kedden este hat órától rendezik a Sóstói Stadionban.

Jelenlegi érték
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 0
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!

Blogok

A világ egyik legszebb stadionja helyett inkább egy hangszigetelt arénát épít a Milan, mert azt hiszik, a San Siro a hibás abban, hogy kevés a néző. Hát nem. Ők a hibásak. (Cattania...

Szimbolikus, hogy azon a napon, amikor János Károly spanyol király helyébe a fia, VI. Fülöp lép, a futballvilág királya, a spanyol válogatott is lelépett a trónról. De a királyság...

Közel kell hozni a futballhoz az ifjúságot, a franciák már találtak kreatív megoldást erre.

Már a legnagyobb német sportlap, a Kicker sem tud szó nélkül elmenni Marozsán Dzsenifer parádés játéka mellett. Szepesi György blogja a 21 éves magyar lányról.

Az elmúlt öt fordulóban folyamatosan csökkent a magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége.

Átvette a vezetést a Diósgyőr, ahol jelenleg a stadion 56,57 százalékát töltik meg átlagosan a nézők.