FourFourTwo

A FourFourTwo is ott volt a tévéfesztiválon

FFT
FFT
2012. június 27., szerda 09:46
A Kamera Korrektúra televíziós fesztiválon is jelen volt a FFT. Szöllősi György, a futballmagazin főszerkesztője, a fesztivál zsűritagja adta át sport kategóriában a győztes díjat.

2012. június 25-26-án Veszprém adott otthont a Kamera Korrektúra elnevezésű nagyszabású, televíziós seregszemlének, melyen több kategóriában díjazták a kiemelkedő televíziós műsorokat. Sport kategóriában a A Hír TV-t képviselő Jáky-Szabó Gergely és Monoki Kálmán riportja, a Kis pénz, nagy foci – Lebilincselő meccsek a magyar élvonalban, avagy játszd újra a tutit… című film nyert.

A zsűri indoklása szerint "szinte az egyetlen alkotás, amely konkrétumokat, konkrét neveket és eseteket említve igyekezett feldolgozni a letartóztatások sorával kirobban hazai bundabotrányt. Friss, emészthető képi megoldások, szerkesztési ötletek, tárgyilagos, de kritikus hang, összeszedett, remek produkció. A díjazást hitelesíti a szerkesztőség és az alkotók folyamatos, magas szintű munkája. A díjazás egyben üzenet a fogadási csalások elleni küzdelem fontosságáról, hiszen ebben kulcsszerep jut a médiának."

A FourFourTwo magazin főszerkesztője, a szakmai zsűri tagja Szöllősi György adta át a győztesnek járó díjat. A FFT mindig minden eszközzel támogatta a fogadási csalások elleni harcot, Szöllősi György szerint ezért is örömteli, hogy egy ilyen témájú alkotás nyert.

A filmet itt nézhetik meg.

Különdíjat kapott a Magyar Televízióban vetített Becsengetünk és elfutunk című műsora, mely többek között a labdarúgásban történő fogadási csalásokkal foglalkozott.

Jelenlegi érték
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 0
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!

Blogok

A világ egyik legszebb stadionja helyett inkább egy hangszigetelt arénát épít a Milan, mert azt hiszik, a San Siro a hibás abban, hogy kevés a néző. Hát nem. Ők a hibásak. (Cattania...

Szimbolikus, hogy azon a napon, amikor János Károly spanyol király helyébe a fia, VI. Fülöp lép, a futballvilág királya, a spanyol válogatott is lelépett a trónról. De a királyság...

Közel kell hozni a futballhoz az ifjúságot, a franciák már találtak kreatív megoldást erre.

Már a legnagyobb német sportlap, a Kicker sem tud szó nélkül elmenni Marozsán Dzsenifer parádés játéka mellett. Szepesi György blogja a 21 éves magyar lányról.

Az elmúlt öt fordulóban folyamatosan csökkent a magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége.

Átvette a vezetést a Diósgyőr, ahol jelenleg a stadion 56,57 százalékát töltik meg átlagosan a nézők.