FourFourTwo

Beckham-gól Fülöp-szigeteknek, mez Pacquiaónak

FFT

Az LA Galaxy ázsiai túrán vendégszerepel, David Beckham gólját a helyszínen tekintette meg a bokszlegenda, Manny Pacquiao is.

Los Angeles Galaxy legutóbbi ellenfele a Fülöp-szigetek válogatottja volt egyí barátságos meccsen. Beckham, miközben új csapatot keres magának, igyekszik az ázsiai közönséget is elkápráztatni.

Remek gólt szerzett a 6–1-re megnyert meccsen, majd a lefújást követően odaadta mezét a filippínó világbajnoknak, Pacquiaónak – a közönség legnagyobb örömére, a sajtótájékoztatón pedig azt is elmondta, hogy hatalmas rajongója a klasszis ökölvívónak.

Jelenlegi érték
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 95
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!

Blogok

A világ egyik legszebb stadionja helyett inkább egy hangszigetelt arénát épít a Milan, mert azt hiszik, a San Siro a hibás abban, hogy kevés a néző. Hát nem. Ők a hibásak. (Cattania...

Szimbolikus, hogy azon a napon, amikor János Károly spanyol király helyébe a fia, VI. Fülöp lép, a futballvilág királya, a spanyol válogatott is lelépett a trónról. De a királyság...

Közel kell hozni a futballhoz az ifjúságot, a franciák már találtak kreatív megoldást erre.

Már a legnagyobb német sportlap, a Kicker sem tud szó nélkül elmenni Marozsán Dzsenifer parádés játéka mellett. Szepesi György blogja a 21 éves magyar lányról.

Az elmúlt öt fordulóban folyamatosan csökkent a magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége.

Átvette a vezetést a Diósgyőr, ahol jelenleg a stadion 56,57 százalékát töltik meg átlagosan a nézők.