Világfoci

De Boer: Vertonghennek a Barcelonában a helye!

FFT

2012. május 03., csütörtök 20:00
A gránátvörös-kékek korábbi holland válogatott védője, s az Eredivisie-bajnok Ajax jelenlegi mestere szerint tanítványának, Jan Vertonghennek a katalán óriások között kellene folytatnia pályafutását.

A hollandok belga középső védője az idény végén már minden kétséget kizáróan elhagyja klubját, s trénere csütörtöki nyilatkozatával már útirányt is mutatott neki.

"Nagyon remélem, hogy Katalóniába szerződik! - jelentette ki de Boer. - Persze, a Tottenham és az Arsenal is érdeklődik a 24 éves kiválóságért, de a legtökéletesebben a Barca játékstílusába illeszkedne" - mutatott rá.

A belga labdarúgó, a Venlo elleni hazai 2-0-ás győzelemmel búcsúzott az Amszterdam Arénától, ugyanis az utolsó fordulóban a Vitesse vendégeként lép pályára együttesével. "Teljesen biztos, hogy a nyáron eligazolok" - oszlatott el minden kételyt.

A 25 éves futballista 154 mérkőzésen szerepelt az Ajax színeiben, ezalatt 25-ször volt eredményes és egyszer holland bajnok.

Fotó: kayintveen.com

Jelenlegi érték
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 0
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!

Blogok

A világ egyik legszebb stadionja helyett inkább egy hangszigetelt arénát épít a Milan, mert azt hiszik, a San Siro a hibás abban, hogy kevés a néző. Hát nem. Ők a hibásak. (Cattania...

Szimbolikus, hogy azon a napon, amikor János Károly spanyol király helyébe a fia, VI. Fülöp lép, a futballvilág királya, a spanyol válogatott is lelépett a trónról. De a királyság...

Közel kell hozni a futballhoz az ifjúságot, a franciák már találtak kreatív megoldást erre.

Már a legnagyobb német sportlap, a Kicker sem tud szó nélkül elmenni Marozsán Dzsenifer parádés játéka mellett. Szepesi György blogja a 21 éves magyar lányról.

Az elmúlt öt fordulóban folyamatosan csökkent a magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége.

Átvette a vezetést a Diósgyőr, ahol jelenleg a stadion 56,57 százalékát töltik meg átlagosan a nézők.