FourFourTwo

Ki vesz 12 millió forintért karácsonyfákat?

FFT
Sunday Mirror
2011. december 11., 20:12
Természetesen Beckhamék. David és Victoria 35 ezer font értékben vásárolt meg hat karácsonyfát.

A Beckham-házaspár a jövő hét végén repül Londonba, hogy gyermekeikkel a „Beckingham Palace”-ként emlegetett otthonukban karácsonyozzanak. Victoriát alaposan elkapta a karácsonyi láz, a hat fenyőfáért és azok feldíszítéséért összesen 35 ezer fontot számolt fel neki az exkluzív Fortnum&Mason üzletház, amelytől egyébként a királyi család is vásárol. Íme a fa, ilyenből lesz hat a Beckham-család otthonában:

 

 

Ezalatt David Beckham befejezte ausztrál túráját az LA Galaxyvel. A középpályást, akinek rövidesen lejár a szerződése a Los Angeles-i klubbal, az utóbbi időkben a francia PSG-vel hozták szóba, de tegnap Melbourne-ben sem volt hajlandó elárulni konkrét terveit: „Hazamegyek a karácsonyi bevásárlásra, januárban pedig vissza LA-be” – mondta Beckham.

Jelenlegi érték
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 95
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!

Blogok

A világ egyik legszebb stadionja helyett inkább egy hangszigetelt arénát épít a Milan, mert azt hiszik, a San Siro a hibás abban, hogy kevés a néző. Hát nem. Ők a hibásak. (Cattania...

Szimbolikus, hogy azon a napon, amikor János Károly spanyol király helyébe a fia, VI. Fülöp lép, a futballvilág királya, a spanyol válogatott is lelépett a trónról. De a királyság...

Közel kell hozni a futballhoz az ifjúságot, a franciák már találtak kreatív megoldást erre.

Már a legnagyobb német sportlap, a Kicker sem tud szó nélkül elmenni Marozsán Dzsenifer parádés játéka mellett. Szepesi György blogja a 21 éves magyar lányról.

Az elmúlt öt fordulóban folyamatosan csökkent a magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége.

Átvette a vezetést a Diósgyőr, ahol jelenleg a stadion 56,57 százalékát töltik meg átlagosan a nézők.