FourFourTwo

Koman szólt az edzőjének, hogy ne játszassa

FFT

2012. január 27., péntek 08:46
Koman Vladimir rendületlenül bízik abban, hogy még a télen elmehet a Sampdoriától. Ezért is kérte az edzőjét, hogy ne nevezze szombati a Gubbio elleni bajnoki meccsre. Egy sérülés tönkretenné az esetleges klubváltását.

Miközben arról szólnak a legfrissebb hírek, hogy Koman Vladimirra és a két további kiszemeltre nincs pénze az 1860 Münchennek, a válogatott középpályás elszántan készül a klubváltásra. Koman megkérte Giuseppe Iachini edzőt, hogy ne játszassa a szombati Gubbio elleni bajnoki meccsen. "Töretlenül bízom abban, hogy még a télen létrejön a klubváltás. A Sampdoria edzésein továbbra is részt veszek, de megkértem az edzőt, hogy januárban ne számítson rám bajnoki mérkőzésen. Ő is tudja, hogy el szeretnék igazolni!” – mondta a FourFourTwo-nak Koman, akinek lejárt az eltiltása, így elvileg pályára léphetne a szombati meccsen, de saját elhatározásából letett arról, hogy játsszon a Sampdoriában.

Címkék
Jelenlegi érték
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 0
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!

Blogok

A világ egyik legszebb stadionja helyett inkább egy hangszigetelt arénát épít a Milan, mert azt hiszik, a San Siro a hibás abban, hogy kevés a néző. Hát nem. Ők a hibásak. (Cattania...

Szimbolikus, hogy azon a napon, amikor János Károly spanyol király helyébe a fia, VI. Fülöp lép, a futballvilág királya, a spanyol válogatott is lelépett a trónról. De a királyság...

Közel kell hozni a futballhoz az ifjúságot, a franciák már találtak kreatív megoldást erre.

Már a legnagyobb német sportlap, a Kicker sem tud szó nélkül elmenni Marozsán Dzsenifer parádés játéka mellett. Szepesi György blogja a 21 éves magyar lányról.

Az elmúlt öt fordulóban folyamatosan csökkent a magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége.

Átvette a vezetést a Diósgyőr, ahol jelenleg a stadion 56,57 százalékát töltik meg átlagosan a nézők.