FourFourTwo

Próbajáték

Magyar ikrek készülnek Manchesterben + Fotó

FFT

2012. április 17., kedd 10:30
Már Manchester City-melegítőben feszítenek a Bobál-ikrek! Gergely és Dávid a PUSKÁS-SUZUKI kupát követően kapott lehetőséget arra, hogy az angol sztárcsapat tesztelésén vegyen részt.

Mint azt a PSK gólkirálya és legjobb játékosa, Bobál Gergely elárulta: a próbajáték a hét végéig tart. A Budapest Honvéd U17 játékosai a City korosztályos csapatánál készülnek.

„Az U17-es Eb-selejtezőkön figyeltek fel ránk az angolok Telkiben – mondta Bobál Gergely. - Hétfőtől szombatig veszünk részt közös edzésen a Manchester City korosztályos játékosaival, igyekszünk majd minél jobb benyomást kelteni. Ez egy óriási lehetőség, amit nem volt szabad elszalasztani, így akkor sem szomorodunk el, ha nem járunk sikerrel, meg megteszünk mindent, amit tehetünk.”

 

City-dresszben a Bobál-ikrek
Fotó: NSO

 


Jelenlegi érték
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 0
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!

Blogok

Szimbolikus, hogy azon a napon, amikor János Károly spanyol király helyébe a fia, VI. Fülöp lép, a futballvilág királya, a spanyol válogatott is lelépett a trónról. De a királyság...

Közel kell hozni a futballhoz az ifjúságot, a franciák már találtak kreatív megoldást erre.

Már a legnagyobb német sportlap, a Kicker sem tud szó nélkül elmenni Marozsán Dzsenifer parádés játéka mellett. Szepesi György blogja a 21 éves magyar lányról.

Az elmúlt öt fordulóban folyamatosan csökkent a magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége.

Átvette a vezetést a Diósgyőr, ahol jelenleg a stadion 56,57 százalékát töltik meg átlagosan a nézők.

A magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége 3001 fő/mérkőzésről 2812-re esett vissza. Három egyesület az ezer fős átlagnézőszámot sem éri el hazai pályán.