FourFourTwo

Megkezdte edzőtáborát a ligaválogatott

FFT
Forrás: MLSZ
2012. április 23., hétfő 18:35
Az itthon játszó labdarúgókból összeállított ligaválogatott holnap az U21-es csapattal mérkőzik meg Telkiben, a keret ma kezdte meg a két napos edzőtábort.

Hétfő délben Egervári Sándor szövetségi kapitány köszöntötte azt a tizenhét játékost, akik a ligaválogatottat alkotják. Délelőtt derült ki, hogy a győri Koltai Tamás és a fehérvári Sándor György nem tud részt venni az edzőtáborozáson, mindenki más megjelent Telkiben. A kapitány elmondta, olyan játékosokat választott ki a szakmai stáb, akik most vagy a jövőben szóba kerülhetnek a válogatott keret kialakításakor, és ez a két nap a kölcsönös ismerkedés jegyében telik majd el.

Ezt követően a játékosok egy része és a kapitány a sajtó képviselőivel találkozott. A legnépszerűbb interjúalany a fehérvári Nikolics Nemanja volt, a csatár ugyanis kedden ölteheti magára először a címeres mezt a honosítása óta.

Kérdésekre válaszolva Egervári Sándor elmondta: elnökségi döntés határozott a ligaválogatott foglalkoztatásáról és programjáról, és a klubok ezt tudomásul is vették. A bajnoki program azonban megváltozott, ráadásul sok csapat érdekelt még fontos kérédésekben, ezért az ő kéréseiket is fegyelembe kellett venni. Jó példa erre a Győr: Koltai Tamás vasárnap végig játszotta a Diósgyőr elleni találkozót, Dudás Ádám viszont nem játszott hatvan percet sem, ezért előbbinek korai lenne kedd délután ismét pályára lépni, így a kapitány egyetértésével csak Dudás Ádám jött el Telkibe.

Jelenlegi érték
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 0
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!

Blogok

A világ egyik legszebb stadionja helyett inkább egy hangszigetelt arénát épít a Milan, mert azt hiszik, a San Siro a hibás abban, hogy kevés a néző. Hát nem. Ők a hibásak. (Cattania...

Szimbolikus, hogy azon a napon, amikor János Károly spanyol király helyébe a fia, VI. Fülöp lép, a futballvilág királya, a spanyol válogatott is lelépett a trónról. De a királyság...

Közel kell hozni a futballhoz az ifjúságot, a franciák már találtak kreatív megoldást erre.

Már a legnagyobb német sportlap, a Kicker sem tud szó nélkül elmenni Marozsán Dzsenifer parádés játéka mellett. Szepesi György blogja a 21 éves magyar lányról.

Az elmúlt öt fordulóban folyamatosan csökkent a magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége.

Átvette a vezetést a Diósgyőr, ahol jelenleg a stadion 56,57 százalékát töltik meg átlagosan a nézők.