FourFourTwo

Németh Krisztiánnak új edzője lesz

FFT
FFT
2012. március 21., szerda 15:07
Szépen menetel, egyre távolodik a veszélyes zónától Németh Krisztián klubja, a Waalwijk. A csapatnak jövőre új edzője lesz. Erwin Koeman is esélyes a posztra.

A holland első osztályú Roda hivatalos honlapján jelentette be, hogy a nyártól Németh Krisztián klubja, a Waalwijkot vezető Ruud Brood lesz a csapat vezetőedzője.

Holland lapértesülések szerint az egyik jelölt a Waalwijk kispadjára, Erwin Koeman, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya. Koeman szerződése az idény végén lejár az FC Eindhovennél, de utána szabadon igazolható.

Koeman kinevezése esetén sem biztos, hogy Németh újra együtt dolgozhat a holland edzővel. Németh Krisztián szerződése lejár a holland kiscsapatnál.

Jelenlegi érték
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 0
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!

Blogok

A világ egyik legszebb stadionja helyett inkább egy hangszigetelt arénát épít a Milan, mert azt hiszik, a San Siro a hibás abban, hogy kevés a néző. Hát nem. Ők a hibásak. (Cattania...

Szimbolikus, hogy azon a napon, amikor János Károly spanyol király helyébe a fia, VI. Fülöp lép, a futballvilág királya, a spanyol válogatott is lelépett a trónról. De a királyság...

Közel kell hozni a futballhoz az ifjúságot, a franciák már találtak kreatív megoldást erre.

Már a legnagyobb német sportlap, a Kicker sem tud szó nélkül elmenni Marozsán Dzsenifer parádés játéka mellett. Szepesi György blogja a 21 éves magyar lányról.

Az elmúlt öt fordulóban folyamatosan csökkent a magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége.

Átvette a vezetést a Diósgyőr, ahol jelenleg a stadion 56,57 százalékát töltik meg átlagosan a nézők.