Orbán és Mezey együtt utazott

FFT

2012. május 21., hétfő 14:00, frissítve: hétfő 14:48

A miniszterelnök Facebook-oldalán jelent meg a fotó. Szerintünk Orbán Viktor nem kívánt Mezeyvel mutatkozni, a véletlen hozta így.

A miniszterelnök Facebook-oldalán jelent meg a fotó, más képek mellett "úton Chicago felé" címmel. A magyar FFT úgy tudja, hogy Mezeyt látták szombaton Münchenben a BL-döntőn, Orbán Viktor viszont éppen az amerikai útja miatt volt kénytelen kihagyni a meccset, jóllehet az utóbbi tíz évben szinte sohasem mulasztotta el az Európa-kupa-döntőt.

Hogy miért kerülhettek mégis egy gépre, azt esetleg az magyarázhatja, hogy a miniszterelnök Münchenben szállt át egy tengerentúli járatra, s a bajor fővárosig utazott együtt a jelenleg az MLSZ edzőképzését irányító Mezeyvel (a fotón látszik, hogy Lufthansa-gépen ülnek), netán Mezey Las Vegasba indult, a hírek szerint időnként kipróbálja ott (is) a szerencséjét.

Az minden esetre kizárható, hogy Mezey a kormányfői delegáció tagja lett volna, már csak azért is, mert amióta nem ő irányítja a felcsúti Puskás Akadémia szakmai munkáját, meglehetősen hűvös a miniszterelnök kapcsolata a magyar futball nagy túlélőjével, a Kádár-rendszer sztáredzőjével. Igaz, az egyik hozzászóló úgy véli, hogy az Egyesült Államokból Mezey  "lement Mexikóba" nosztalgiázni...

Forrás: Facebook