FourFourTwo

Európa-bajnokság

Pamela Anderson Platinihez fordult a gyilkolások miatt

FFT
Forrás: origo.hu
2012. május 04., péntek 18:21
A Baywatch korábbi sztárja levelet írt az UEFA-elnöknek és kérte, hogy tiltsa meg a kóbor kutyák és macskák leölését Ukrajnában.

Pamela Anderson levélben szólította föl az UEFA elnökét, Michel Platinit, hogy támogassa: az állatok leölése helyett az ivartalanítás legyen a megoldás Ukrajnában, ahol többezer kóbor kutyával és macskával végeztek.

"Az esemény házigazdájaként az UEFA felelős azokért a szenvedésekért, amiket az állatoknak kellett elszenvedniük az Eb miatt, és lépéseket kéne tennie azért, hogy megvédje őket. Kérem, hogy mutassanak piros lapot a kegyetlenségnek azzal, hogy felszólítják az ukrán kormányt, fejezze be a kóbor állatok leölését" - írta az amerikai celeb.

A PETA állatvédő szervezet márciusi közleménye szerint az ukrán városokban és falvakban a kedvezőbb városkép miatt rengeteg állatot öltek meg, annak ellenére, hogy ezt a törvény bünteti. A PETA becslése szerint félmillió kóbor kutyát találni Ukrajnában, és ezek közül 2010-ben 20 ezret lőttek le vagy mérgeztek meg.

Az állatvédő szervezet felhívásához a korábbi Playboy-modell és színésznő mellett többek között a Dortmund jelenlegi edzője, Jürgen Klopp, valamint a sárga-feketék korábbi BL-győztes játékosa, Lars Ricken is csatlakozott.

Jelenlegi érték
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 0
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!

Blogok

A világ egyik legszebb stadionja helyett inkább egy hangszigetelt arénát épít a Milan, mert azt hiszik, a San Siro a hibás abban, hogy kevés a néző. Hát nem. Ők a hibásak. (Cattania...

Szimbolikus, hogy azon a napon, amikor János Károly spanyol király helyébe a fia, VI. Fülöp lép, a futballvilág királya, a spanyol válogatott is lelépett a trónról. De a királyság...

Közel kell hozni a futballhoz az ifjúságot, a franciák már találtak kreatív megoldást erre.

Már a legnagyobb német sportlap, a Kicker sem tud szó nélkül elmenni Marozsán Dzsenifer parádés játéka mellett. Szepesi György blogja a 21 éves magyar lányról.

Az elmúlt öt fordulóban folyamatosan csökkent a magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége.

Átvette a vezetést a Diósgyőr, ahol jelenleg a stadion 56,57 százalékát töltik meg átlagosan a nézők.