FourFourTwo

Torres: Nem mindig a jobb nyer; Terry csalódott – nyilatkozatok

FFT

2012. április 25., szerda 08:34
Fernando Torres szerint nem mindig a jobb csapat nyer, John Terry kicsit csalódott megérdemelt piros lapja után, de büszke csapattársaira.

A Chelsea csatára, Fernando Torres szerint még mindig a Barcelona a világ legjobb csapata – annak ellenére, hogy a londoni csapat kiejtette őket a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

A spanyol csatár a vendégek második gólját szerezte a 2–2-re végződött meccsen, így bebiztosítva csapata továbbjutását a hazai 1–1 után.

„Ilyen a futball” – mondta Torres a meccs után. – Nem mindig a jobb csapat nyer. Tudtuk, hogy ezt kell tennünk a Barcelona ellen, bár nem a legszebb taktika volt.

A saját fegyvereinket használtuk, ami végül bevált a két meccsen. A Barca kidolgozta a maga helyzeteit, de nem tudott élni vele, mi pedig az utolsó szalmaszálba kapaszkodtunk Ramires góljával.

Nagyon tiszteljük a Barcelonát, mert tudjuk, hogy övék a világ legjobb csapata.

Két kupadöntőben is érdekeltek vagyunk és harcolunk a negyedik helyért a bajnokságban. Az utolsó pár hét alatt a rossz idényünkből egy igazán emlékezeteset varázsolhatunk.”

Jelenlegi érték
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szavazatok száma: 1
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!
Puzsér Róbert: A leseket is videobíróval kellene ellenőrizni!

Blogok

A világ egyik legszebb stadionja helyett inkább egy hangszigetelt arénát épít a Milan, mert azt hiszik, a San Siro a hibás abban, hogy kevés a néző. Hát nem. Ők a hibásak. (Cattania...

Szimbolikus, hogy azon a napon, amikor János Károly spanyol király helyébe a fia, VI. Fülöp lép, a futballvilág királya, a spanyol válogatott is lelépett a trónról. De a királyság...

Közel kell hozni a futballhoz az ifjúságot, a franciák már találtak kreatív megoldást erre.

Már a legnagyobb német sportlap, a Kicker sem tud szó nélkül elmenni Marozsán Dzsenifer parádés játéka mellett. Szepesi György blogja a 21 éves magyar lányról.

Az elmúlt öt fordulóban folyamatosan csökkent a magyar labdarúgó-bajnokság helyszíni nézettsége.

Átvette a vezetést a Diósgyőr, ahol jelenleg a stadion 56,57 százalékát töltik meg átlagosan a nézők.