BL és EL

El-selejtező, 2. forduló

10 támadóval 10 gól a célja a Honvéd-edzőnek

FFT-MTI

2012. július 23., hétfő 20:30
Marco Rossi szerint a Budapest Honvéd kiharcolhatja a továbbjutást az Anzsi Mahacskala ellen.

"A kapunktól 25-30 méterre fel kell tolni a védekezésünket, illetve ha nálunk van a labda, akkor azt őriznünk kell, és bátran kell játszani. Két lábbal a földön kell járnunk, és alázatos futballal sikerülhet meglepetést okoznunk" - adta meg a reménybeli siker receptjét a kispestiek olasz trénere a klub hétfői sajtótájékoztatóján.

Rossi arra a kérdése, hogy a Honvéd egygólos hátrányban mennyire fog támadó felfogásban fellépni a csütörtöki, hazai visszavágón, viccesen úgy felelt, hogy mind a tíz mezőnyjátékossal támadni fog, és 10-0-s eredményt vár. Aztán arról beszélt, hogy olyan kiváló játékosoknak, mint Samuel Eto'o, vagy éppen Jurij Zsirkov, nem szabad túl nagy szabad területet adni, mert az végzetes lehet, ezért a biztonságos játékra is nagyon ügyelni kell majd.

"Azt kaptuk, amit vártunk. Ennek megfelelően az első meccs után is az Anzsi az esélyesebb, de a pályán, úgy érzem, meccsről meccsre egyre szervezettebbek vagyunk" - mondta Debreceni András védő, aki hozzátette, szerinte több van ebben a társaságban, mint amit eddig mutatott.