BL és EL

Tévés jogok

Marad a DIGI Sporton a BL és az EL!

FFT
digisport.hu
2012. július 11., szerda 18:45
Újabb három évig a DIGI Sporton lesz látható a BL egyik keddi és két szerdai mérkőzése, továbbá ott lesznek követhetőek az EL találkozói is.

A 2012-2015-ös időszakra is a DIGI Sport közvetítheti a Bajnokok Ligája és az Európa-liga mérkőzéseinek jelentős részét. Mint arról, már beszámoltunk, a keddi BL-mérkőzések közül elsőként mindig a Sport Televízió választhat a következő három évben a TV 2 helyett, és most kiderült: két másik keddi mérkőzést, és két szerdai találkozót továbbra is a DIGI Sport és a DIGI Sport Plusz közvetít (kedden és szerdán is két-két meccset élőben a két csatornán, továbbá az esetleg korábban kezdődő, oroszországi mérkőzéseket szintén élőben).

A DIGI Sport és a DIGI Sport Plus csatornákon fordulónként élőben akár hat rangadót kísérhetnek figyelemmel a tévénézők, sőt felvételről a keddi első választásos meccset is megnézhetik, azaz a BL - DIGI-előfizetéssel rendelkező - szerelmesei nem maradnak le szinte semmiről.


Arról is megállapodás született a szolgáltató és az UEFA között, hogy a DIGI Sport és a DIGI Sport Plus csatornákon lesznek láthatóak a következő három idényben, 2015-ig az UEFA Európa Liga legjobb meccsei is. A második számú európai labdarúgó kupasorozat a BL-hez hasonlóan kiemelt szerepet kap csatornáink programjában, minden fordulóban a lehető legtöbb mérkőzés képernyőre kerül majd. Az elődöntők és az EL-döntő szintén a DIGI Sporton lesznek láthatóak Magyarországon.

A Bajnokok Ligája és az Európa-liga mellett a DIGI Sport három évre megszerezte az európai Szuperkupa döntőjének közvetítési jogát is.

(digisport.hu)