BL és EL

EL-meccs után

Sousa elégedett, a szlovák edző a Vidit dicséri

FFT

2012. július 19., csütörtök 23:03
A Videoton vezetőedzője a Slovan Bratislava elleni találkozó után értékelte az 1–1-es döntetlent, és már a visszavágóra is előre tekintett.

Paulo Sousa a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, a Videoton mindenképpen gólt akart szerezni. Végig nagyra becsülték a Slovant, és tudták, hogy erős ellenféllel állnak szemben, éppen ezért hálával tartozik a játékosainak, akik nagyon fegyelmezetten tették a dolgukat. Tudja, hogy ez még csak a párharc első kilencven perce volt, a visszavágóig egy hét pihenő és felkészülési idő áll rendelkezésre.

Kérdésre válaszolva elmondta, az értékes döntetlent azért sikerült elérni, mert a csapat egyre érettebb lett, a különböző helyzetekben jól reagál, tudja, mikor kell felpörgetni a játékot, mikor visszavenni, és a kapott gól után is tette a dolgát. Arra a felvetésre, hogy kis szerencsével akár nyerhető is lett volna a mérkőzés, azt válaszolta, hogy ezért mindent megtett a csapat, természetesen mindig nyerni szeretnének. Ma is keményen dolgoztak a győzelemért a játékosok, de nem sikerült, ennek ellenére elégedett a teljesítménnyel. Tovább kell dolgozni, hogy az apró részleteken még javítani tudjanak a visszavágón - jelezte a Videoton mestere.

Arra, hogy még most is a Slovant tartja-e esélyesebbnek azt válaszolta, hogy mindenképpen a szlovákok vágtak neki nagyobb esélyekkel a körnek, s pontosan tudja, hogy az ellenfél edzője és játékosai rendkívül tapasztaltak.

Lapozz tovább a szlovák vezetőedző nyilatkozatára!

Címkék