Bundesliga

Lecsapna a Bayern a Real kiszemeltjére

FFT
Forrás: goal.com
2012. május 21., hétfő 09:35
A Bajnokok Ligája idei legnagyobb vesztese miközben még a múlton kesereg, már a jövőt tervezi. Hatalmas igazolások várhatók nyáron Münchenben.

Trófeák nélkül ért véget a szezon a Bayern Münchennek, és hogy ez a következő idényben ne történhessen meg, erősíteni akar a bajor klub. A Kicker információi szerint az Athletic Bilbao sztárját, Javi Martínezt szemelte ki a német rekordbajnok.

A Bayern már többször is megfigyelte a játékost, nyáron pedig le akar csapni rá. Több szempontból is hasznos lehet Martínez, amellett, hogy klubcsapatában középső védőt játszott szinte egész idényben, a spanyol válogatottban középpályásként számol vele Vicente Del Bosque szövetségi kapitány, ami a játékos sokoldalúságát bizonyítja.

Nem lesz azonban sem olcsó, sem könnyű megszerezni Martínez játékjogát. Potom 40 millió eurót akar érte a baszk csapat, mivel 2016-ig élő szerződése van a klubbal, ami gond lehet Münchenben, ugyanis ott nem szokás ekkora összegeket kiadni egyetlen játékosért, aki hovatovább a védelemért felelős elsősorban.

Emellett pedig több más, nagy klub is szemet vetett már Martínezre, úgymint a Barcelona, a Real Madrid vagy a Manchester United.

Best of FourFourTwo