Bundesliga

Vélemény

Makaay: A Bayern képes fájdalmat okozni

FFT

2012. április 17., kedd 14:00
A BL történetének leggyorsabb gólját szerző korábbi müncheni csatár szerint a bajor együttes meglepheti a kétségtelenül esélyesebb Real Madridot.

Bár Roy Makaay, a Bayern München korábbi gólvágója nem vitatja, hogy a Barcelona és a bajor együttes riválisa, a Real Madrid a Bajnokok Ligája két favoritja, szerinte a müncheni csapat képes komoly gondot okozni José Mourinho csapatának.

"A Bayernt különleges motiváció fűti, hiszen az idei döntőt az otthonában rendezik – hangsúlyozta a holland csatár. – A Real vitathatatlanul az egyik nagy esélyese a BL-nek, ugyanakkor a Bayern van olyan minőségi együttes, hogy fájdalmat okozzon a madridiaknak. Az ugyanakkor a spanyolok mellett szól, hogy általában jobb, ha a párharc második meccsén lép hazai közönség előtt pályára egy csapat, mert ezek a kiélezett csaták a visszavágón szoktak eldőlni."

Makaay arról is híres, hogy ő szerzete a BL történetének leggyorsabb gólját – a 2006-2007-es kiírásban a támadó tíz másodperc alatt talált be a Real Madrid kapujába.

Best of FourFourTwo