Bundesliga

Ribéry miatt nem hosszabbít Robben

FFT
Forrás: spox.com
2012. április 30., hétfő 10:01
Arjen Robben és a Bayern München közt egyelőre abbamaradt a tárgyalás egy esetleges szerződéshosszabbításról, ezzel szemben Daniel van Buyten hosszabbított.

Normálesetben április végére már meg is kellett volna száradnia Robben aláírásának a 2015-ig szóló új szerződésén a Bayernnel. Megszólalt az érintett, mi az oka annak, hogy jegelték a tárgyalásokat.

„Sok dolog történt az utóbbi időben. Franck (Franck Ribéry, a szerk.) is tudja, hogy nem tehette volna meg, amit megtett. Ezek olyan dolgok, amik nem pozitívak. Ezért még egyszer át kell gondolnom mindent” – mondta Robben a Kickernek.

Állítólag a holland válogatott játékos elégedetlen volt azzal, ahogy a Bayern vezetősége kezelte Ribéry és az ő esetét, több nyilvános támogatást várt volna el. Legkésőbb május 19-ig azonban eldől, hosszabbít-e Robben a bajoroknál.

További hír a Bayern háza tájáról, hogy Daniel van Buyten egy évvel meghosszabbította szezon végén lejáró szerződését a bőrnadrágosokkal. A sérülés után visszatérésén fáradozó belga védő nem kizárt, hogy a Chelsea ellen BL-döntőre újra bevethető lesz. Holger Badstuber, David Alaba és Luis Gustavo eltiltása okán nem jönne rosszul Van Buyten játéka.

Best of FourFourTwo