• 7 °C, esős

A szemtanú szerint a rendőr "emberkedett" Urbánnal

FFT, 2012. augusztus 22., szerda 20:00, frissítve: szerda 21:06
A rendőrség előállította az edzőt, mert hatósági személyre támadt, a kocsmáros viszont állítja: a járőr provokálta korábbi élettársát.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a hvg.hu értesülései szerint Urbán Flórián rátámadt a csendháborítás miatt intézkedő rendőrök egyikére az egyik újpesti kocsmában. A rendőrt lefejelő korábbi újpesti labdarúgót előállították, a Blikk megkeresésére csak annyit mondott: jogi lépéseket akar tenni.

Nos, azóta újabb fordulatot vett az Urbán-ügy: az Index újságírója az eset helyszínén szólaltatott meg egy szemtanút.

„Fél kilenckor jöttek először, hogy hangosak vagyunk, de aztán el is mentek. Pontosan nem emlékszem, mikor, de 10 és fél 11 között megint visszajöttek, akkor már be kellett volna zárnunk, mert aznap kilencig voltunk nyitva hivatalosan, de ünnepeltük a győzelmet Egy fiatal járőr elkezdett emberkedni, kérdőre vonta Flórit, hogy meg akarja-e ütni őt" - kezdte az Indexnek a balhé helyszínén Beatrix, aki jelenleg üzletvezető a kocsmában, nem mellesleg Urbán volt élettársa.

„Aztán megbilincselte Flórit és ahogy megrántotta a bilincset azt mondta: megfejelt, megfejelt. Erre ott termettek még hárman, négyen, a földre teperték Flórit, aztán vitték is ki." A társtulajdonos - akinek a beszámolóját a kocsmában több olyan is alátámaszotta, aki ott volt az esetnél -megjegyezte, a fiatal járőr végig minősíthetetlen hangnemben beszélt velük.

Legolvasottabb
Legfrissebb