Hazai futball

Botrány

Botrány: Urbán Flórián lefejelt egy rendőrt - sajtóhír

FFT
hvg.hu; police.hu; nso.hu; index.hu
2012. augusztus 21., kedd 18:15
A hvg.hu értesülései szerint Urbán Flórián rátámadt a csendháborítás miatt intézkedő rendőrök egyikére az egyik újpesti kocsmában. A rendőrt lefejelő korábbi újpesti labdarúgót előállították.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismerőseivel is!

hvg.hu értesülései szerint az eset vasárnap történt, és az indulatok azt követően szabadultak el, hogy a negyedik kerületi kocsma megengedettnél további nyitva tartása miatt a rendőrök intézkedni kezdtek.

A tulajdonosnő egy labdarúgó-mérkőzéssel, az egyik labdarúgócsapat győzelmével indokolta, hogy tovább tartott nyitva, de rendőri felszólításra azonnal hazaküldte a vendégeket. Egy férfi, a hvg.hu értesülései szerint Urbán Flórián azonban ottmaradt, s kiabálni kezdett a rendőrökkel.

Mikor az egyenruhások felszólították, rájuk támadt: megpróbálta megütni egyiküket, majd – mikor emiatt elő akarták állítani – lefejelte az egyik rendőrt. Urbán Flóriánt végül megbilincselve előállították. A lefejelt rendőr könnyű sérülést szenvedett.

Az esetről – az előállított nevét nem, csak életkorát (44 éves, Urbán is ennyi) említve – az Országos Rendőr-főkapitányság hivatalos honlapja, a police.hu is beszámol, hozzátéve: a férfi ellen a további eljárást hivatalos személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytatja le.

További részletekért lapozzon!