• 9 °C, borult

Délczeg lezárta magában a szezont

A Honvéd támadója tavasszal szeretne gólokat lőni.

Van esély Danilo és Torghelle távozására. Mit jelentene ez neked?

Természetesen gondolkodtam már ezen. Tőlem várnák a gólokat a szurkolók, ez azért külön doppingolna. Ha eligazolnának az az én szempontomból jó lenne, a csapat szempontjából rossz. Szekulics már nincs, csak Diaby és én maradnánk. De biztos hoznak majd másokat is. Abból indulok ki, ha itt maradnak, ha nem, én tavasszal már gólokat akarok rúgni.

A Diósgyőr meccs előtt önkritikusan értékelted a teljesítményedet. Mi változott azóta?

Továbbra is azt mondom, a gól minősíti a csatárt, én meg csak egyet rúgtam idén. Pedig a lehetőséget megkaptam. Édesapám minden meccsemen kint van, vele átbeszélünk mindent, kerestük a hibát. Sokkal többet tudok ennél, mint amit eddig mutattam! Tőlem azt várják el, hogy úgy játsszak, mint Siófokon, nem véletlenül igazolt le a Honvéd. Nagyon nem jött ki a lépés idén, de szerintem megfordul ez a dolog. Lezártam magamban ezt a szezont.

Annak ellenére, hogy nem rugdaltad a gólokat, nem bántott a közönség.

Ennek nagyon örültem, mert az idény végén már egy kicsit az önbizalmam is elment. Lehet azért nem szidtak, mert látták, hogy mindig akarok, ha nem megy a játék, akkor is. Nem voltam soha alamuszi csatár, de amióta itt van Sanyi a mentalitásom még jobb lett. Egyébként az egyik leggyorsabb vagyok a csapatban, a felméréseken csak Danilo végzett előttem egy hajszállal. Szurkolókkal, ha találkozom bíztatnak, nem bántanak, ugyanezt teszik az interneten is. Igyekszem ezt majd meghálálni.

Mit vársz magadtól tavasszal?

Új év, új remény. Kőkemény felkészülésben bízom, igyekszem majd jól játszani az edző meccseken. Remélem megismétli magát a tavalyi év, akkor Siófokon is gyengébbre sikerült az ősz, de a tavasz már jó volt. Eddig is csak a foci számított, továbbra is így lesz. Felépítem magam tavaszra, megküzdök a helyemért! Talán a tavasz rólam szól majd.

 

Fotó: Babar Viktor

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása