Kondás Elemér: Nincs lefutva a továbbjutás

FFT
dvsc.hu
A Magyar Kupa-mérkőzés után a DVSC és a Kecskemét edzője is értékelt.

Tegnap a Loki 2-1-es győzelmet ért el Kecskeméten, a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A lefújás után a két csapat edzője értékelte a látottakat.

Kondás Elemér (Debrecen):

"Néhány játékossal nem voltam elégedett az első félidőben, kevés volt a futómunka, és elkezdtük színezni a játékot. A középpályán többször étment rajtunk az ellenfél, ezért a szünetben kértem, hogy harcosabbak és masszívabbak legyünk. Sajnos ezt nem igazán sikerült megvalósítani a második játékrészben sem. Nem tudtuk megtartani a labdát, a Kecskemét kifejezetten jól játszott, a kontráinknak veszélyesebbnek kellett volna lenni. Az volt a célunk, hogy olyan eredményt érjünk el, amellyel van esélyünk a továbbjutásra. Előnyt szereztünk, de közel sincs lefutva semmi, hazai pályán mindenképpen nyernünk kell."

Szabó István (Kecskemét):

"A Debrecen az elején nyomás alá helyezett minket, de utána a játékunk hasonlított ahhoz, amit elképzeltünk, csak sajnos a helyzetek kimaradtak. Semmiképpen sem feltartott kezekkel megyünk Debrecenbe, szeretnénk ott is egy tisztes helytállást. Hogy abba mi fér bele? Még nem tudni."