• 13 °C, időnként felhős
Beperlik a Vidi edzőjét

László Csabának bizonyítéka van, hogy találkozott Sousával + Fotó

FFT, 2012. augusztus 7., kedd 16:15, frissítve: kedd 16:19
Újabb fejezetéhez érkezett László Csaba és Paulo Sousa konfliktusa. Mint ismert, a litván szövetségi kapitány "tanácsokat" adott a Vidi-edzőnek, aki hazugsággal vádolta meg kollégáját. László Csaba most visszatámad.

Tegnap beszámoltunk arról, hogy László Csaba a Sport TV Harmadik Félidő című vasárnapi műsorában Paulo Sousáról beszélt, s többek között azt mondta, egy külföldi edzőnek igenis alkalmazkodnia kell a számára idegen környezethez, illetve elmondta, hogy személyesen is ismeri a portugált. Sousa nem késlekedett a válasszal, s reakciójában kiemelte: nem emlékszik, hogy valaha is találkozott volna Lászlóval, továbbá hazugsággal vádolta meg.

Az nb1.hu azonban ma leközölt egy 2008-as fotót, amit László Csabától kapott, s amelyen a két edző egy skóciai konferencián együtt látható.

Kétségtelen: Sousa (felső sorban jobbról a második) és László (alul balról a harmadik) tényleg találkozott

 

László a következő nyilatkozta a portálnak:

- Két napig szinte éjjel-nappal együtt voltunk így tizennyolcan, együtt ettünk, ittunk, beszélgettünk, eszmét cseréltünk, közös fotók készültek. Szóval, ismerjük egymást. Nem tűrhetem, hogy azt állítsák rólam, valótlanságokat állítok, magyarán hazugnak nevezzenek. Beszéltem az ügyvédemmel, jogi útra tereljük az ügyet, hiszen megsértettek becsületemben és a jó híremet is kikezdték. Beszámolok az esetről a litván szövetségnek és a német edzőszövetségnek is – amelynek tagja vagyok -, alighanem az UEFA-nál is folytatása lesz a történetnek” – fogalmazott László Csaba.

Az ügynek alighanem lesz még folytatása...

Fotó: nb1.hu

Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása