• 7 °C, változóan felhős
NB II

Német kézbe került a Vasas

FFT, 2012. augusztus 9., csütörtök 16:30, frissítve: csütörtök 16:54
A német Alfredo Demiani lett a Vasas Futball Kft. új többségi tulajdonosa, miután 99 százalékos részesedést szerzett az angyalföldi klubban.

A papírmunka lebonyolítása után új többségi tulajdonosa lesz a Vasas Futball Club Kft.-nek. A német tulajdonos, Alfredo Demiani képviseletében Michael Budzinski teljesítette az adásvételi szerződésben foglalt pénzügyi kötelezettségeket, és 99%-os tulajdonrészt szerzett a cégben.

Markovits László, a Vasas SC elnöke a klub honlapján adott interjúban elmondta:

"Munkatársaimmal együtt rengeteg energiánk fekszik ebben, remélem egy mindenki által nagyon elfelejteni kívánt időszakon leszünk túl ezzel a tranzakcióval. Nagyon bízom abban, soha többé nem bánik senki sem úgy a Vasassal, mint ahogyan azt Faragó Attila tette a Híd Zrt. képviseletében a közel tizenöt hónapos regnálása alatt."

Már februárban úgy tűnt, hogy Demiani megszerzi magának a Vasast, közel volt a szerződés aláírása, akkor azonban nem lett az üzletből semmi, emiatt a német üzletember perrel fenyegetőzött, és egy hónappal ezelőtt újra képbe került.

A Vasas szurkolói csak reménykednek, hogy ezúttal tényleg komoly befektető kerül a futballcsapat élére. A reménykedésben úgyis nagy gyakorlatuk van már.

(vasassc.hu)

A Vasas SC elnökével, Markovits Lászlóval készült interjú itt tekinthető meg.

Fotó: Bodnár Zalán (FFT)

Forrás: vasassc.hu
Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása