• 11 °C, változóan felhős

Sisa Tibor meccset néz karácsonykor

FFT, 2011. december 24., szombat 15:00, frissítve: péntek 17:30
December elején téli pihenőre vonultak a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapatának tagjai. A zöld-fehérek vezetőedzője, Sisa Tibor Nógrád megyében él, így szezon közben nem lehet együtt eleget szeretteivel. A tréner emiatt is nagyon várta már a karácsonyi ünnepeket...

„Valóban így van, és egy erőteljes családegyesítési programot szeretnék végrehajtani az előttünk álló napokban” - mondta a Rákóczi hivatalos honlapjának az 51 esztendős Sisa Tibor. „Év közben hárman három felé vagyunk, és nálunk a karácsony azt jelenti, hogy együtt a család. Az ember innen merítheti az erőt, és fontos, hogy tudja jól, kik azok, akikre számíthat. Sisáéknál hagyományos karácsony van, semmi különös, semmi olyan, ami exkluziv dolgot jelentene...”

Ki lehet zárni a futballt erre a pár napra a gondolatai közül?
Több mint 25 éve edzősködöm, úgyhogy nem... Ha kocsit vezetek, akkor is forog a fejem, mit lehet csinálni, kin lehet és kell segíteni. Ha sövényt metszek, akkor is az jut eszembe, hogyan kellene focizni. Talán éjszaka nem a focival álmodom. Ilyenkor, év végén talán könnyebb egy kicsit. Szezon közben minden meccset úgy nézek a televízióban, hogy szakmai szemmel elemzem a látottakat, tollal, papírral a kezemben. Most talán majd megnézek néhány meccset, kizárólag az élvezetért..

Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása