La Liga

Megújult a CTR 360

Iniesta átveszi az irányítást

FFT
nike.com
2012. augusztus 02., csütörtök 20:00
A Nike teljesen újratervezte a CTR 360 Maestri III futball cipőt. A főleg középpályások által kedvelt stoplis újításai segítik a játékosokat a tökéletes labdakezelésben és a tempósabb játékban.

Mik is a jó középpályás tulajdonságai? Hibátlan labdakezelés, pontos labdaátvétel, kiváló passzolás és helyzetfelismerés. A CTR 360 Maestri III többek között olyan játékosokat segít a pályán, mint Andres Iniesta, az FC Barcelona játékosa, az Arsenalban játszó Jack Wilshere, vagy a magyar válogatott középpályás Koman Vladimir.

Az új cipőt a Nike tervezői úgy alakították át, hogy még könnyebb és kényelmesebb legyen. A szintetikus Kanga-Lite anyag ellenálló, ugyanakkor pehelysúlyú viselet, míg az „All Conditions Control” technológiának köszönhetően nedves időben is ugyanolyan jól tapad a labdához.

Az innovációk között szerepelnek többek között a cipő belső oldalán található 3D-s irányítólemezek, amelyek a labdaérintésben és passzolásban segítik a játékost. Az aszimmetrikus fűzőelhelyezés is azért lett kialakítva, hogy a láb minél nagyobb felületen érintkezzen a labdával, zavaró részletek nélkül.

Az új CTR 360 Maestri III  már Magyarországon is elérhető.

Lapozz tovább a látványos fotókért!

Címkék

Best of FourFourTwo