BL és EL

Mancini: A Villarreal tehetne egy szívességet

FFT

Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere szerint csapatának 30 százalék esélye maradt, hogy továbbjusson a csoportból a BL-ben

A City jelenleg az A-csoport harmadik helyén áll. A továbbjutáshoz mindenképp meg kell verni a már elsőként továbbjutott Bayern Münchent, és reménykedni, hogy a Napoli nem nyer a Villarreal otthonában. A spanyol csapat azonban eddig még pontot sem szerzett öt meccs alatt.

„Hetven százalék esélyt adnék a Napolinak, és harmincat magunknak. Már nem a saját kezünkben van a sorsunk. Normál körülmények között a Villarreal elérhet valamit a Napoli ellen, ha komolyan veszik, még odaérhetünk a második helyre.

Egyértelműen a Napoli az esélyes, nem fogunk összeroskadni, ha nem jutunk tovább. Az volt a célunk, hogy tovább lépjünk a csoportból, de a szezon kezdetén négy különböző célkitűzésünk volt. Néha mindenki kikap, ha nem sikerül továbbjutnunk, akkor az Európa Ligában folytatjuk.

Azt hiszem, jól játszottunk. Nem érdemeltünk vereséget, sokat volt nálunk a labda és több helyzetet is sikerült kialakítanunk. De hibáztunk is, amit ilyen játékosok, mint Lavezzi vagy Cavani ellen, nem lehet megtenni. Tudunk még fejlődni, de nem csak védekezésben. A teljesítménnyel nem vagyok elégedetlen, sajnálom a fiúkat.

Elhangzott olyan, hogy Balotelli az engedélyem nélkül távozott a hotelből, de ez nem igaz. Én engedtem el egy fél órára, hogy találkozzon a barátnőjével. Gólt is szerzett, lehet, hogy mindenkit el kellett volna zavarnom egy pizzériába.

Best of FourFourTwo