La Liga

Meglepetéssel készül a Real Madrid vasárnap

FFT
Forrás: Marca
2012. május 12., szombat 20:21
A Real Madrid már bajnokként, örömittas hangulatban lép pályára vasárnap este a spanyol bajnokság utolsó fordulójában. Az ellenfél a mindig veszélyes Mallorca, amely még harcol a nemzetközi kupaszereplésért.

A madridi közönség tudja, hogy nem csak a meccs miatt lesz érdemes kilátogatni a Bernabéu-stadionba, hanem azért is, mert a lefújás után a klub és a spanyol szövetség egy rögtönzött meglepetéssel készül: persze túl nagy jóstehetség nem kell ahhoz, hogy a meglepetés alatt tulajdonképpen a trófea átadását értik a spanyolok, illetve az azt követő néhány perces ünnepséget, amikor a játékosok a pályán ünnepelhetik meg a klub történelmének 32. bajnoki címét.

Különleges estére készülnek a Real Madrid-szurkolók, a csapat ugyanis bár bajnok, még van miért küzdenie: egyrészt Cristiano Ronaldo szeretne a lehető legközelebb kerülni Lionel Messihez a góllövőlistán, másrészt a csapat még küzdhet a százpontos rekordért, ami eddig senki másnak nem sikerült. Ehhez a rekordhoz legközelebb a Guardiola-féle Barcelona volt, ám a katalánok is megálltak 99 egységnél, a három számjegyet már nem sikerült elérni.

A Real Madrid egyébkén honlapján keresztül arra kérte a szurkolókat, az utolsó fordulóban mindenki ünnepi hangulatban érkezzen a stadionban, öltözzön fehérbe, így látogasson ki a Bernabéuba, amely egyébként megtelik majd a Mallorca elleni bajnokin.

Best of FourFourTwo