La Liga

Tervek

Mourinho: rámegyünk a tizedik BL-győzelemre

FFT-MTI

2012. augusztus 06., hétfő 10:30
A Real Madrid edzője, José Mourinho elmondta, mennyire fontos számára a Bajnokok Ligája, illetve beszélt az év végi Aranylabda-szavazásról is.

José Mourinho, a Real Madrid portugál vezetőedzője a Bajnokok Ligája-címre hajt csapatával.

„Nehéz és különleges feladat egy rekordokkal teli bajnoki idény után nagyot alkotni – mondta Mourinho az as.com spanyol sportportálnak. – Keményen készülünk, mert tudjuk, hogy nem lesz könnyű szezon, de optimisták vagyunk. A keret már majdnem teljesen készen van, sok nagyszerű játékossal, akik készek megfelelni az új kihívásoknak. Harcba szállunk a klub tizedik Bajnokok Ligája címéért."

A 49 esztendős szakember röviden a legjobb labdarúgónak járó Aranylabdáról is említést tett, bár a korábbiakkal ellentétben ezúttal nem nevezte meg név szerint klubja legnagyobb sztárjátékosát, a portugál Cristiano Ronaldót, akit a díj egyik esélyeseként tartanak számon.

A Real több csúcsot is felállított a spanyol élvonalban: rekordot jelentő 100 megszerzett ponttal, 121 lőtt góllal, 32 megnyert bajnoki mérkőzéssel hódította el a trófeát ősi riválisa, az FC Barcelona ellen.

MTI

Best of FourFourTwo