La Liga

Ronaldo: A Barca-korszaknak leáldozott!

FFT
Forrás: goal.com
2012. május 22., kedd 13:46
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid szupersztárja teljesen elégedett saját szezonjával, a csapatéval már nem annyira és szerinte a Barcelona korszakának immár vége.

„A saját szezonom egy erős tízes, a csapaté egy kilences. Több címet is nyerhettünk volna, mint például a Bajnokok Ligája. A célom az, hogy ezen a jövő évben változtassak. Tudom, hogy nagyon nehéz lesz több mint 46 gólt lőni, de a futballban minden megtörténhet” – nyilatkozta magabiztosan Ronaldo.

„Úgy gondolom a helyzet változott. Idegenben vertük meg a Barcelonát, ami nem egyszerű, de nekünk sikerült. Ezenkívül pedig kilenc ponttal többet szereztünk náluk, ami elég nagy előny. Ezért gondolom, hogy a ciklus véget ért, és a szituáció még jó pár évig így marad. A Barcelona egy kiváló csapat, ahogy mi is. Most megmutattuk, hogy jobbak vagyunk” – folytatta a portugál támadó.

Összehasonlítani azonban nem akarta magát Lionel Messivel: „Próbálok magamon mindig javítani, de ez nem verseny Messivel. Inkább a csapatok és a játékosok között. Az emberek mindig összehasonlítanak minket, de ez lehetetlen. Az ember nem hasonlíthat össze egy Ferrarit, egy Porschét vagy egy Mercedest.”

Best of FourFourTwo