La Liga

Beszélgetés

Ronaldo interjút adott

FFT
Forrás: madridista.hu
2012. május 17., csütörtök 20:15
A Real Madrid korábbi sztárcsatára meglátogatta José Mourinho csapatát, majd a De Maria étteremben válaszolt a Marca kérdéseire.

Milyen érzés visszatérni Madridba és látni, hogy a csapat bajnoki címmel koronázta meg teljesítményét?
Nagyon boldog vagyok, gratulálni kell nekik, hiszen megérdemelték. A Real volt a bajnokság legjobb csapata, hihetetlen szezont produkált, lenyűgöző statisztikai adatokkal. Köszönettel tartozom Florentino Perez Elnök Úrnak, amiért meghívott a Bernabéu páholyába, hogy végignézhessem a bajnoki cím átadásának ceremóniáját. Nagyon elérzékenyültem látva az ünneplést és a Bernabéu stadion varázslatos atmoszféráját.

Hogyan írná le a Real Madrid idei teljesítményét?
Elég, ha annyit mondok, hogy jobb volt a Barcelonánál - és ez sokat elmond róla, hiszen egy nagyon erős ellenfelet győzött le. Jogosan nyerték meg a La Ligát, mert a realosok diadalmaskodtak a legtöbb mérkőzésen, sorra döntötték meg a különböző rekordokat és a Nou Camp stadiont is győztesen hagyták el.

Gondolja, hogy a siker kovácsa elsősorban Mourinho volt?
Ez az egész csapat és az edzői stáb munkája. Az is igaz, hogy Mourinho egy zseniális edző. Ezt már több korábbi játékosa is mondta nekem, akikkel tudtam beszélni. Sokat tesz hozzá a sikerhez. Nem normális dolog ennyi címet nyerni, ráadásul négy különböző országban.

 

 

Örült volna neki, ha valaha is Mourinho lett volna az edzője?
Igen, egyértelmű hogy örültem volna. Ő az egyik legjobb.

Best of FourFourTwo