Magyar válogatott

Bogdán Ádám: Még korai az átigazolásomról beszélni

FFT

2012. június 20., szerda 11:10
Bogdán Ádám, a Bolton Wanderers magyar válogatott kapusa szeretne egyből visszajutni csapatával a Premier League-be, konkrét megkeresésről nem tud.

„Abból indulok ki, hogy még kétéves szerződésem van a Boltonnal. A legfontosabb szempont, hogy stabilan védhessek, ráadásul a vezetők és a szurkolók is szeretnek. Csak azért hagyom nyitva ezt a kérdést, mert még nincs vége az átigazolási időszaknak, de nem tudok konkrét megkeresésről, és ezért nem is foglalkozom vele” – mondta Bogdán Ádám, a válogatott kapusa az esetleges átigazolásáról azután, hogy csapata kiesett a Premier League-ből.

A DIGI Sport reggeli műsorában a válogatott szerepléséről is beszélt, szerinte sokat fejlődött a csapat, főleg védekezésben és céljuk, hogy az évet úgy fejezzék be, hogy reális esély legyen a világbajnoki selejtezőcsoportból való továbbjutásra.

Bogdán Ádám most még két hétig itthon pihen és természetesen nézi a labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit, amelyen kapus szempontból nem látott semmi különlegeset. „Az az érdekes számomra, hogy miképpen tudnak egy hosszú bajnokság után egy ilyen feszített menetelésre felkészülni. Joe Hartot különösképpen figyelem. Főleg a mentalitása és a hozzáállása példaértékű számomra – fogalmazott Bogdán Ádám.