Magyar válogatott

Egervári fényes jövőt jósol volt tanítványainak

FFT
MTI
2012. május 11., péntek 15:03
A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor szerint volt tanítványai közül Gosztonyi, Gulácsi és Debreceni is válogatott lehet.

Ez a korosztály többek között az első Bozsik-program terméke. Nemcsak az utánpótlás válogatottak között mutatták meg tehetségüket, hanem többen már a felnőtt nemzeti csapatnak is hasznos tagjai" - mondta az MTI-nek Egervári Sándor szövetségi kapitány.

Egervári Sándor elmondta, az U20-as bronzérmes gárdából akkor úgy gondolta, hogy Gulácsi Péter, Debreceni András, valamint Gosztonyi András is odaérhet a nagy válogatotthoz. Jelezte, ez a lehetőség "még bőven adott előttük."

"Tudtam, hogy egy nagyon tehetséges korosztály, mindössze hat hét állt a rendelkezésemre hogy felkészítsem őket és végül egy nagyszerű élménnyel lettem gazdagabb én is. Nagyon inspirált engem is ez a közösség, egy oda-vissza hatás eredménye lett az, hogy az előző évben bukdácsoló gárda ilyen jól szerepelt a világbajnokságon" - elevenítette fel akkori élményeit a szövetségi kapitány.