• 7 °C, esős

Détári: Felkészültünk a Vidiből!

FFT, 2012. április 29., 11:58, frissítve: 14:11
A Ferencváros szakmai igazgatója szerint csapata maximálisan felkészült a Videoton játékéból, és délután jó meccset fog játszani Székesfehérváron.

Détári a vidi.hu-nak elmondta: „Biztos vagyok benne, hogy élvezetes, jó meccset fogunk játszani vasárnap, hiszen mindkét csapat meg akarja nyerni a rangadót. Felkészültünk a Videoton FC-ből, tudjuk, hogy nagyon jó csapat ellen játszunk, de ettől függetlenül mi futballozni megyünk a Sóstói Stadionba. Mindenki ellen úgy lépünk pályára, hogy nyerni szeretnénk, Fehérváron sem lesz ez másként, aztán majd kiderül, hogy melyik együttes fog ki jobb napot, kinek lesz több szerencséje.”

A szakember hozzátette, nem foglalkozik a hiányzókkal, csak az érdekli, hogy minél előrébb végezzen csapatával: hogy pontosan milyen helyezéssel lenne maradéktalanul elégedett, nem árulta el: „Vannak sérültjeink, de nem szoktam ezzel különösebben foglalkozni, mindig az a legjobb Fradi, aki kifut a pályára. Nincs konkrét célkitűzésünk ebben a bajnokságban, de természetesen szeretnénk minél feljebb végezni a táblázaton. Már ezen a hétvégén is alakulhatnának az eredmények nagyon kedvezően számunkra, amennyiben pontot, vagy pontokat tudnánk szerezni Székesfehérváron.”

A Videoton–Ferencváros találkozót ma délután 16 órától rendezik a Sóstói Stadionban.

Forrás: vidi.hu
Legolvasottabb
Legfrissebb

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása