Hazai futball

Elkészült az új DVTK-film

MNO
Forrás: Diósgyőri VTK
Hatalmas közönségsikert aratott 2009 végén Kriskó László és Csincsi Zoltán centenáriumi filmje a DVTK-ról. Most elkészült a "folytatás", amely a DVTK NB II-es bajnoki címének állít méltó emléket.

- A film feldolgozza a DVTK teljes bajnoki évét a kieséstől a 14 mérkőzésen keresztül tartó rekord győzelmi szérián keresztül a bajnoki címig - nyilatkozta Kriskó László rendező-producer. - A múlt mellett szó esik a jövőről is, Leisztinger Tamás például azt is elárulta a vele készült exkluzív interjúban, hogy mik a tervei, hogyan képzeli el a klubot másfél év múlva. A film végkicsengése nagyon aktuális, hiszen a vezetők a sikerek kellős közepén is tudták, hogy lehetnek nehezebb napok, kudarcok, amin felülemelkedni csak összefogással lehet! - zárta Kriskó László.

A DVTK - Új legenda születik című film dvd-n lesz kapható várhatóan a jövő hét második felében. (Jelenleg a gyártás folyik, az árusítás kezdetének pontos időpontját, helyszínét és árat később közlünk - a szerk.) A film 53 perces, extrákkal (gólok, interjúk, klipek) együtt több mint 80 perc a játékidő.

A centenáriumi filmmel ellentétben ezúttal nincsenek dramatizált jelenetek, helyette meccsrészletek, gólok, öltözői hangulatok, szurkolói videók festik alá a 25 interjút, ahol megszólnak azok, akik a legtöbbet tették a DVTK legutóbbi aranyérméért.

A filmet Lümiere Kft. készítette, rendező-producer: Kriskó László, operatőr-producer: Csincsi Zoltán.

Címkék

Best of FourFourTwo